over ons

Carefield Zorg biedt sinds 2006 begeleiding en ondersteuning aan (jong)volwassenen met een beperking of gedragsproblemen, zodat zij zich zonder of deels met begeleiding zelfstandig kunnen redden. We zijn gespecialiseerd in psychiatrie. Met onze kennis en ervaring begeleiden wij onze cliënten naar zelfredzaamheid, zodat zij een toekomst tegemoet kunnen gaan waarin zij zichzelf kunnen redden.

Dagbesteding voor Drenthe en Groningen

In 2013 zijn we begonnen met een zorgboerderij in Tynaarlo voor kleinschalige dagbesteding en 24-uurszorg. Carefield Zorg heeft inmiddels naast Tynaarlo nog een vestiging in Gieterveen. Ook hier bieden wij 24 uurszorg/beschermd wonen en dagbesteding.

Wij nodigen u graag uit om te komen kijken voor een woonplek of een plaats binnen de dagbesteding.

nieuws

Carefield Zorg biedt zowel individuele begeleiding als gezinsbegeleiding.
Samen met een begeleider of gezinscoach wordt een plan op maat samengesteld.

Beschermd wonen plekken beschikbaar

Beschermd wonen plekken beschikbaar

Er zullen in de komende periode een aantal beschermd wonen plekken vrijkomen bij Carefield Zorg. ...

Wilt u meer weten over onze zorg?

Wil je graag zelfstandig wonen, maar wordt je belemmerd door je beperking? Kunt u de situatie thuis niet meer alleen aan? Heb je het gevoel dat je anders bent dan leeftijdsgenoten? Carefield Zorg biedt voor zowel cliënten als ouders, verzorgers en partners begeleiding en ondersteuning om te leren omgaan met de situatie. Samen kijken we naar oplossingen en kansen die we vervolgens samen gaan realiseren.

3 + 8 =