24 UURSZORG / BESCHERMD WONEN

 Binnen onze organisatie hebben we twee locaties waar we 24 uurs zorg / beschermd wonen aanbieden.

In Tynaarlo hebben een grote woon boerderij met bijgebouwen waar in diverse woongroepen 24 uurs zorg geboden wordt. De cliënt heeft zijn of haar eigen kamer en kan gebruik maken van de gemeenschappelijke ruimten. Er zijn diverse groepsactiviteiten en dagelijkse werkzaamheden, daarnaast is er een gevarieerde dagbesteding aanwezig op deze locatie, met zelfs de mogelijkheid om in een houtzagerij te werken. Het terrein in Tynaarlo is ruim opgezet en heeft een open indeling.

In Gieterveen hebben we een woonboerderij met bijgebouw  waar in twee woongroepen 24 uurs zorg geboden wordt. De cliënt heeft zijn of haar eigen kamer en kan gebruik maken van de gemeenschappelijke ruimten. Ook hier zijn diverse groepsactiviteiten en dagelijkse werkzaamheden. Er zijn veel verschillende soorten dieren aanwezig en deelname aan de dagbesteding is op allerlei manieren mogelijk. Het terrein in Gieterveen is groen, met een eigen bos en een diverse indeling.

Onze cliënten hebben vele mogelijkheden om zich te ontplooien. Onder begeleiding kan er gewerkt worden aan de dageijkse gang van zaken, verder kan men in de tuin aan het werk, dieren verzorgen maar ook in de werkplaats timmeren en knutselen.

 

MEER WETEN OVER BESCHERMD WONEN?

Een keuze maken welke begeleiding het meest geschikt is, is mede afhankelijk van de hulpvraag. We kijken samen naar de mogelijkheden. Indien gewenst bieden we ondersteuning bij het nemen van verdere stappen.

Neem voor meer informatie telefonisch contact met ons op of vul het onderstaand contactformulier in.

meer van ons Zorgaanbod

Wilt u meer weten over onze zorg?

Wil je graag zelfstandig wonen, maar wordt je belemmerd door je beperking? Kunt u de situatie thuis niet meer alleen aan? Heb je het gevoel dat je anders bent dan leeftijdsgenoten? Carefield Zorg biedt voor zowel cliënten als ouders, verzorgers en partners begeleiding en ondersteuning om te leren omgaan met de situatie. Samen kijken we naar oplossingen en kansen die we vervolgens samen gaan realiseren.