24 UURSZORG / BESCHERMD WONEN

Binnen onze organisatie hebben we meerdere locaties waar we 24 uurszorg / beschermd wonen aanbieden. Op de woon- en borgboerderij kunnen zeven cliënten wonen die elk hun eigen kamer hebben en gebruikmaken van gemeenschappelijke ruimten. De boerderij is vrij gelegen op een terrein van 3 hectare. De jongeren hebben vele mogelijkheden om zich te ontplooien. Onder begeleiding kunnen ze in de tuin aan het werk, dieren verzorgen maar ook in de werkplaats timmeren en knutselen.

 

MEER WETEN OVER 24 UURSZORG / BESCHERMD WONEN?

Een keuze maken welke begeleiding het meest geschikt is, is mede afhankelijk van de hulpvraag. We kijken samen naar de mogelijkheden. Indien gewenst bieden we ondersteuning bij het nemen van verdere stappen.

Neem voor meer informatie telefonisch contact met ons op of vul het onderstaand contactformulier in.

meer van ons Zorgaanbod

nieuws

Carefield Zorg biedt zowel individuele begeleiding als gezinsbegeleiding.
Samen met een begeleider of gezinscoach wordt een plan op maat samengesteld.

Beschermd wonen plekken beschikbaar

Beschermd wonen plekken beschikbaar

Er zullen in de komende periode een aantal beschermd wonen plekken vrijkomen bij Carefield Zorg. ...

Wilt u meer weten over onze zorg?

Wil je graag zelfstandig wonen, maar wordt je belemmerd door je beperking? Kunt u de situatie thuis niet meer alleen aan? Heb je het gevoel dat je anders bent dan leeftijdsgenoten? Carefield Zorg biedt voor zowel cliënten als ouders, verzorgers en partners begeleiding en ondersteuning om te leren omgaan met de situatie. Samen kijken we naar oplossingen en kansen die we vervolgens samen gaan realiseren.

4 + 15 =