Over ons

Carefield Zorg biedt sinds 2006 begeleiding en ondersteuning aan kinderen, jongeren en (jong)volwassenen met een beperking of gedragsproblemen, zodat zij zich zonder of deels met begeleiding zelfstandig kunnen redden. We zijn gespecialiseerd in gezinscoaching en (jeugd)psychiatrie. Met onze kennis en ervaring begeleiden wij onze cliënten naar zelfredzaamheid, zodat zij een toekomst tegemoet kunnen gaan waarin zij zichzelf kunnen redden.

Dagbesteding in Drenthe en Groningen

In 2013 zijn we begonnen met een zorgboerderij in Tynaarlo voor kleinschalige dagbesteding en 24-uurszorg. Carefield Zorg heeft inmiddels naast Tynaarlo nog drie vestigingen in de provincie Drenthe en Groningen. Voor naschoolse opvang en arbeidstraining op zaterdag kunnen kinderen en jongeren bij ons in Tynaarlo terecht. In Nieuw-Buinen hebben we drie appartementen voor 24-uurszorg. Daarnaast hebben we in Wildervank nog twee appartementen voor begeleid zelfstandig wonen.

Wij nodigen u graag uit om te komen kijken voor een woonplek of een plaats binnen de dagbesteding.

Meer weten over PGBZorgJan?

Ben je ook op zoek naar begeleiding die uitgaat van de kwaliteiten van jou, je kind of degene die je begeleidt? Bij Carefield Zorg gaan we op zoek naar de mogelijkheden die er zijn om het leven van iedere cliënt een leuke invulling te geven.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.