Zorgboerderij Tynaarlo

Zorgboerderij Tynaarlo (Drenthe)

Zorgboerderij Tynaarlo ‘De Kweeklusthoeve’

Net buiten het dorp Tynaarlo staat aan de Kweeklustweg nummer 1 onze zorgboerderij de Kweeklusthoeve. Op deze prachtige en rustige locatie midden in de natuur bieden wij 24 uurszorg / beschermd wonen aan 10 bewoners. De kamers hebben verschillende afmetingen en indien beschikbaar is er vrije keuze.

Op en om de boerderij bieden we een unieke en gevarieerde dagbesteding, waarin verschillende vakgebieden worden behandeld onder begeleiding van professionele zorgmedewerkers en een praktijkcoach. Onder de dagelijkse bezigheden vallen onder andere het onderhouden van een grote moestuin, het verzorgen van koeien en pony’s en werkzaamheden met diverse materialen waaronder hout. Ons aanbod passen we aan op de vraag waarbij het uitgangspunt altijd bij de cliënt ligt. Zorg en begeleiding op maat staat bij ons hoog in het vaandel.

meer locaties

Wilt u meer weten over onze zorg?

Wil je graag zelfstandig wonen, maar wordt je belemmerd door je beperking? Kunt u de situatie thuis niet meer alleen aan? Heb je het gevoel dat je anders bent dan leeftijdsgenoten? Carefield Zorg biedt voor zowel cliënten als ouders, verzorgers en partners begeleiding en ondersteuning om te leren omgaan met de situatie. Samen kijken we naar oplossingen en kansen die we vervolgens samen gaan realiseren.