Zorgboerderij Gieterveen (Drenthe)

Zorgboerderij Gieterveen ‘Torenveen’

In Gieterveen, aan de Torenveen 9, ligt onze prachtige nieuwe locatie. Hier bieden wij 24-uurszorg en beschermd wonen volgens dezelfde werkwijze als op de onze zorgboerderij in Tynaarlo. Tevens kunnen jongeren en ouderen op de zorgboerderij in Gieterveen terecht voor dagbesteding.

Zorgboerderij Torenveen beschikt over een perceel met meerdere woon- en werkruimten, ruim opgezette leefruimten, dierverblijven voor kleinvee, een grasland en een bosperceel met vijver. Het is vooral de lichtinval en ruimte die deze locatie een prettig woonkarakter geven. Door de oneindige werkzaamheden aan de woning, het erf en het bos biedt deze locatie een zeer gevarieerde dagbesteding.

meer locaties

Wilt u meer weten over onze zorg?

Wil je graag zelfstandig wonen, maar wordt je belemmerd door je beperking? Kunt u de situatie thuis niet meer alleen aan? Heb je het gevoel dat je anders bent dan leeftijdsgenoten? Carefield Zorg biedt voor zowel cliënten als ouders, verzorgers en partners begeleiding en ondersteuning om te leren omgaan met de situatie. Samen kijken we naar oplossingen en kansen die we vervolgens samen gaan realiseren.