Training sociale vaardigheid

Uit ervaring kunnen we stellen dat spelen en samenwerken in kleine groepen de beste leerschool is om nieuwe vaardigheden eigen te maken. Tijdens de sociale vaardigheidstraining voeren de cliënten praktische opdrachten uit en leren ze tegelijkertijd te reageren op wat anderen doen. De cliënten krijgen hierbij persoonlijke begeleiding en ondersteuning.

In onze woongroep zijn sociale vaardigheden continu aan de orde. Er wordt veel aandacht besteed aan hoe met anderen dient te worden gecommuniceerd en welke vaardigheden wanneer en hoe dienen te worden gebruikt. In de woongroep heeft elke cliënt een eigen begeleider, die in overleg een persoonlijk plan van aanpak opstelt.

Meer informatie sociale vaardigheidstraining?

Wilt u meer weten over de sociale vaardigheidstraining? Vul het onderstaand contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op!

Ik wil meer weten over ambulante jeugdzorg.

Ben je ook op zoek naar begeleiding die uitgaat van de kwaliteiten van jou, je kind of degene die je begeleidt? Bij Carefield Zorg gaan we op zoek naar de mogelijkheden die er zijn om het leven van iedere cliënt een leuke invulling te geven.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.