Onze zorg is gericht op mogelijkheden

Carefield Zorg denkt in mogelijkheden. Door te leren je eigen krachten op de juiste wijze te benutten, creëer je kansen.

Vertrouwenspersoon

Vertrouwenspersonen

Een vertrouwenspersoon begeleidt en ondersteunt ouders / verzorgers en kinderen / jongeren. De vertrouwenspersoon is er voor cliënten die te maken hebben met Carefield Zorg, maar ook met bijvoorbeeld Jeugd Bescherming Noord of andere aanbieders. De vertrouwenspersoon jeugdhulp is onafhankelijk, behandelt de informatie die je geeft vertrouwelijk en neemt geen contact op met Carefield Zorg zonder jouw toestemming. Vertrouwenspersonen werken niet in dienst van Carefield Zorg, maar bij AKJ, Zorgbelang Drenthe of Zorgbelang Groningen.
De dienstverlening is gratis.

Contactgegevens vertrouwenspersoon

Het advies- en klachtenbureau Jeugdzorg (AKJ), Zorgbelang Drenthe en Zorgbelang Groningen voeren de functie vertrouwenspersoon in samenwerking met elkaar uit.

Jongeren Carefield Zorg
Verblijf je op een groep van Carefield Zorg of krijg je ambulante hulp thuis? Dan kun je rechtsreeks contact opnemen met de vertrouwenspersoon. Haar gegevens (mobiele nummers) zijn bij de leiding van bekend. Op de zorgboerderij zijn folders aanwezig waar deze mobiele nummers op staan. Deze folders kun je ook opvragen bij een van de ambulante begeleiders van Carefield Zorg.

Uiteraard mag je ook contact opnemen met AKJ, waarna je wordt doorverwezen naar Zorgbelang Drenthe of Zorgbelang Groningen.
T 088 – 555 1000
E info@akj.nl
W akj.nl

Ouders/verzorgers cliënten Carefield Zorg:
Voor het eerste contact? Neem contact op met AKJ:
T 088 – 555 1000
E info@akj.nl
W akj.nl

Heeft u al eerder contact gehad met een vertrouwenspersoon van Zorgbelang Drenthe of Zorgbelang Groningen? Bel of stuur een e-mailen naar Zorgbelang Drenthe.

Vertrouwenspersoon cliënten jeugdhulp
De Kazerne
Annerweg 30
9471 KV Zuidlaren
T 050 – 72 71 509
E vertrouwenspersoon@zorgbelang-drenthe.nl
W https://www.zorgbelang-drenthe.nl/vertrouwenspersoon-jeugdhulp-zorgbelang-drenthe

Zorgbelang Groningen
Vertrouwenspersoon cliënten jeugdhulp
Schweitzerlaan 4
9728 NP Groningen
T 050 571 39 99
E vp@zorgbelang-groningen.nl
W zorgbelang-groningen.nl

Meer weten over onze zorg?

Ben je ook op zoek naar begeleiding die uitgaat van de kwaliteiten van jou, je kind of degene die je begeleidt? Bij Carefield Zorg gaan we op zoek naar de mogelijkheden die er zijn om het leven van iedere cliënt een leuke invulling te geven.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.