Zorgboerderij PGBZorgJan in Gieterveen en Tynaarlo voor dagbesteding tot 24 uurzorg voor jongeren en volwassenen.

PGBZorgJan bedankt iedereen voor een geweldig 2017!

De directie van zorgboerderij PGBZorgJan wil de jongens en meiden, onze medewerkers en iedereen die ons gevolgd heeft bedanken voor een geweldig 2017.

Dagbesteding

De afgelopen jaren zijn we uitgegroeid tot een organisatie waar we op een geheel eigen wijze dagbesteding en wonen bieden voor een diverse groep jongens en meiden. We willen jullie graag bedanken voor alle leuke momenten van het afgelopen jaar. Ook jullie inzet en harde werk om mooie eindproducten te produceren, wordt heel erg gewaardeerd!

PGBZorgJan gaat verder in 2018

We zijn trots op de opbouw en ontwikkeling in 2017 die we samen met een prachtig team medewerkers hebben meegemaakt. De gezelligheid en het doorzettingsvermogen voor het uitvoeren van vele activiteiten en werkzaamheden is gewoon top. Wij hopen in 2018 samen met jullie door te bouwen aan verbeteringen en veranderingen die bijdragen aan hetgeen waar we voor staan.

Ik wil meer weten over ambulante jeugdzorg.

Ben je ook op zoek naar begeleiding die uitgaat van de kwaliteiten van jou, je kind of degene die je begeleidt? Bij Carefield Zorg gaan we op zoek naar de mogelijkheden die er zijn om het leven van iedere cliënt een leuke invulling te geven.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.