Onze zorg is gericht op mogelijkheden

Carefield Zorg denkt in mogelijkheden. Door te leren je eigen krachten op de juiste wijze te benutten, creëer je kansen.

Missie en visie

Missie

Carefield Zorg biedt begeleiding voor alle mensen met problemen en beperkingen op het gebied van autisme, psychiatrie, kinder- en jeugdpsychiatrie en aanverwante situaties om de persoonlijke kwaliteiten van ieder gewenst resultaat te behalen.

Visie

Iedere cliënt krijgt bij Carefield Zorg zijn of haar eigen plan. Wij kijken samen met de cliënt en de steunende mensen uit zijn of haar omgeving naar de bestaande situatie. Vervolgens stellen we een heldere analyse en haalbare doelen. Hierbij houden we rekening met de ontwikkeling en de mogelijkheden van de cliënt. Ook met het gewenste tempo houden we rekening

Wij begeleiden cliënten in kleinschalige groepen. De begeleiding varieert van 24 uur aanwezigheid tot op afroep.

Zorg en begeleiding op maat, gericht op ontwikkeling, maken het mogelijk dat successen worden behaald. Daarnaast dient de kwaliteit van het leven op een hoger niveau worden gerealiseerd.

Het beleid is erop gericht om de uitgangspunten na te streven. Met twee vergaderingen per maand evalueren we met het voltallige team de uitgangspunten en andere ontwikkelingen. Daar waar nodig is, winnen we expertise in. Carefield Zorg heeft voortdurend contacten met andere instellingen. Dit is een nadrukkelijk streven van ons.

Carefield Zorg is per 1 januari 2016 onderdeel van CZDG (Coöperatieve Zorgcombinatie Drenthe Groningen). CZDG is een coöperatie op het gebied van de gezondheidszorg in Drenthe en Groningen. De coöperatie heeft dezelfde doelstellingen, missie en visie als hierboven beschreven. Zij biedt instellingen de mogelijkheid om zich aan te sluiten en in samenwerking zorg uit te dragen en te verlenen aan onze zorgvragers / cliënten.

Meer weten over onze zorg?

Ben je ook op zoek naar begeleiding die uitgaat van de kwaliteiten van jou, je kind of degene die je begeleidt? Bij Carefield Zorg gaan we op zoek naar de mogelijkheden die er zijn om het leven van iedere cliënt een leuke invulling te geven.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.