Zorgboerderij Tynaarlo (Drenthe)

Zorgboerderij Tynaarlo ‘De Kweeklusthoeve’

Net buiten het dorp Tynaarlo staat aan de Kweeklustweg nummer 1 onze zorgboerderij de Kweeklusthoeve. Op deze prachtige en rustige locatie midden in de natuur bieden wij 24 uurszorg / beschermd wonen aan 10 bewoners. De kamers hebben verschillende afmetingen en indien beschikbaar is er vrije keuze.

Op en om de boerderij bieden we een unieke en gevarieerde dagbesteding, waarin verschillende vakgebieden worden behandeld onder begeleiding van professionele zorgmedewerkers en een praktijkcoach. Onder de dagelijkse bezigheden vallen onder andere het onderhouden van een grote moestuin, het verzorgen van koeien en pony’s en werkzaamheden met diverse materialen waaronder hout. Ons aanbod passen we aan op de vraag waarbij het uitgangspunt altijd bij de cliënt ligt. Zorg en begeleiding op maat staat bij ons hoog in het vaandel.

< naar het overzicht

Kweeklustweg 1, Tynaarlo, Drenthe

  • Beschermd wonen
  • 06 – 38913251
    info@pgbzorgjan.nl

Ik wil meer weten

Ben je ook op zoek naar begeleiding die uitgaat van de kwaliteiten van jou of degene die je begeleidt? Bij Carefield Zorg gaan we op zoek naar de mogelijkheden die er zijn om het leven van iedere cliënt een leuke invulling te geven.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.